SENIOREN

 

De clubavond is van september t/m juni op donderdagavond. We dammen altijd van 20.00 uur tot uiterlijk 24.00 uur in Wijkcentrum De Balans in Uden. Meestal zijn de partijen om ongeveer 23.15 uur wel afgelopen. Bij de senioren spelen ongeveer zestien leden actief mee. Hier kun je onze leden zien.

WAT DOEN WE?

Wekelijks spelen we de onderlinge competitie voor het clubkampioenschap. Hier wordt door iedereen enthousiast aan deelgenomen. Een goede partij spelen is belangrijk, sportief gedrag en gezelligheid nog belangrijker!

Daarnaast spelen we met twee viertallen mee in de Bondscompetitie van de Provinciale Noord-Brabantse Dam-bond. DOG-1 speelt in de Brabantse eerste klasse, DOG-2 in de tweede klasse. Deze bondscompetitie wordt op de clubavonden gespeeld, d.w.z. thuiswedstrijden op de eigen clubavond en in de eigen locatie, uitwedstrijden op de clubavond van de tegenstander.

Als er gespeeld wordt voor de bondscompetitie, spelen de niet aan deze competitie deelnemende leden een aparte laddercompetitie, zodat aan het einde van het seizoen een ladderkoning kan worden gekroond.

Jaarlijks worden enkele avonden gereserveerd voor andere activiteiten, zoals:

 

UITSLAGEN

Voor de standen van de onderlinge - en de bondscompetitie klik je hier.

KOSTEN

De contributie voor seniorenleden bedraagt € 85,- per jaar.